Resultaat adventsactie

Verkoop kaarsenhouders St Jan
De KinderWoordDienst groep van de St Jan is enthousiast aan de slag gegaan. De kinderen versieren kaarsenhouders en verkopen die na de viering ten bate van het Adventsactie project, aanpak van moeder en kindsterfte in El Salvador. Daarnaast zijn er losse kaarsensetjes verkocht die door Valery gemaakt zijn. Dit alles heeft op 1 december opgebracht: 50 euro. Op 8 december heeft het 78 euro opgebracht. En op 15 december 54,90 euro. Totaal is dit 182.90. Een heel mooi resultaat.

St Jan inzameling
Via de inzameling met de collectezakjes in de collectebus is daarnaast bij de St Jan 433 euro binnengekomen. Ook een mooie opbrengst.

In totaal is via de St Jan dus 615,90 binnengekomen voor de kliniek in Guarjila. De opbrengst uit de St Jozef en de St Jacobus zijn nog niet bekend. Ook nog niet bekend is de opbrengst via de giro. Heel belangrijk werk wordt gedaan door de gezondheidswerkers die in El Salvador lokaal worden opgeleid en geworven. Zij verdienen ook een lokaal loon, omgerekend 50 eurocent per uur. Van de opbrengst uit de St Jan alleen, kunnen dus meer dan 1200 uren gefinancieerd worden: broodnodige zorg en aandacht voor moeder en kind.



1 opmerking:

  1. Ontdek onze Steelstofzuigers! - Witgoedsite.nl - De steelstofzuiger; draadloos en optimaal gebruiksgemak Een steelstofzuiger is een stofzuiger zonder snoer. Het is de moderne variant van de stofzuiger zoals we hem allemaal kennen en hij werkt op een accu. Stofzuigen met een steelstofzuiger geeft je veel bewegingsvrijheid en het zorgt ervoor dat je snel aan de slag&hellip

    Steelstofzuigers

    BeantwoordenVerwijderen